Bli praktikant

Söker du en spännande, längre praktikperiod och tycker om att arbeta med kultur och kreativitet? Vill du hjälpa till i, utforma eller driva projekt där människor med olika bakgrund möts, utbyter tankar och kunskaper, och utvecklas? Då ska du söka praktik på Spiritus Mundi.

Vi söker dig med eget driv och nyfikenhet på människor, kulturer och vad vi kan lära utav varandra. Du är flexibel, idérik och tycker om att förvandla drömmar till verklighet.

Vi tänker oss att du har en bakgrund med, eller pågående, studier inom samhällsvetenskap, internationella relationer – gärna med fokus på mångfald, interkulturella frågor och utveckling – eller inom media och kommunikation. Men vi är öppna för olika möjligheter och ser gärna att du har förslag på hur du kan bidra till verksamheten eller berättar om det är något specifikt projekt du är intresserad av.

Låter det intressant så skicka in CV och personligt brev till Thomas Holst, via thomas@spiritusmundi.nu, och ha referenser tillhanda vid uppföljning.

För mer information, använd samma e-postadress eller ring Thomas på 0703-10 37 94.

 

Bli volontär

Tycker du om att arbeta med ungdomar och kreativa uttrycksformer? Blir du inspirerad av möten mellan människor med olika bakgrund? Då kan du bli volontär på Spiritus Mundi. Vi söker dig som vill vara med och stödja, underlätta och utveckla arbetet med något av våra projekt. Vi arbetar ofta med ungdomar, kreativa uttrycksformer (musik, sång, dans, bild etc.) och mötet mellan människor med olika bakgrund.

Vi tror att det kan vara en rolig och stimulerande erfarenhet för t.ex. dig som studerar vid Malmö högskola och behöver praktisk erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik, för dig som jobbar deltid och har möjlighet att få in mer i schemat, eller för dig som tycker att det är spännande att prova på något nytt.

Tycker du att det här låter intressant så hör av dig till Thomas Holst via thomas@spiritusmundi.nu eller 0703-10 37 94.

 

Bli medlem

Tycker du att arbetet Spiritus Mundi gör är viktigt, bra och inspirerande? Är du en privatperson, har ett företag eller en förening och vill vara med och bidra till vår verksamhet? Då kan du bli stödmedlem. Som sådan får du inbjudningar till alla våra större arrangemang.

Som stödmedlem betalar du 300:-/år, men du får naturligtvis bidra med mer.

Kontakta maira@spiritusmundi.nu för att bli medlem eller för vidare information.